PLAN EEN COVID-19 TEST

SIGMATEST voert testen uit voor COVID-19 bij particulieren en bedrijven. We bieden een supersnelle service en leveren uitslagen in minder dan 24 uur *. Wij bieden de PCR-test, de snelle antigeendetectie test en de serologische test aan. Neem contact op met ons team voor meer informatie.

PCR-test certificaat

Nadat de PCR-test is uitgevoerd, worden het rechtstreeks voor analyse naar het laboratorium gestuurd. * Binnen 24 uur na de test wordt de uitslag vertrouwelijk gecommuniceerd via een beveiligde MAIL.

Reis PCR-test

Maak tussen 48 uur en 72 uur voor vertrek een afspraak zodat uw testuitslag nog geldig is op het moment van uw reis. We zullen de uitslag binnen 24 uur * na uw test aan u bekend maken.

Bedrijfstest

SIGMATEST organiseert ook screenings direct op uw werkplek. Een mobiel team kan naar uw bedrijf reizen om tests voor COVID-19 uit te voeren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

ONZE OPLOSSINGEN

PCR-TEST

De PCR test toont aan of een persoon is geïnfecteerd met COVID-19 op het moment dat de test wordt uitgevoerd.Dit is een nasofaryngeaal monster.

Dit is momenteel de meest betrouwbare test om patiënten te screenen. De PCR-test is de test waarmee u kunt reizen, weer in een bedrijf kunt werken, enz. Het is geldig in alle grote organisaties (luchthavens, stations, bedrijven, overheden, enz.). We voeren deze test nooit uit met een speekselmonster,  omdat deze methode niet betrouwbaar genoeg is. Bij SIGMATEST voeren we de PCR-test uit en is het resultaat al binnen 24 uur * beschikbaar.

SNELLE ANTIGEN TEST

De antigeentest zal bepalen of u op het moment van de test besmet bent met het coronavirus. Een test met supersnelle resultaten.

Net als de PCR-test wordt deze uitgevoerd door een monster uit de achterkant van de neus te nemen. Maar het verschilt in de gewilde moleculen, omdat de antigeentest naar antigenen zoekt. Nadat het monster is genomen, wordt het niet geanalyseerd in het laboratorium. Met deze snelle test krijgt u in 15 tot 30 minuten de uitslag. Deze kan betrouwbaarheidsproblemen vertonen en moet als indicatie worden beschouwd. Het is niet voldoende en moet altijd worden bevestigd door een PCR-test voor symptomatische mensen en contact gevallen.

SEROLOGISCHE TEST

De serologische test laat zien of u al besmet bent met COVID-19 of dat u voor de test besmet bent geweest, zonder dat u het zich per se heeft gerealiseerd.

Het is een bloedtest. Uw bloed wordt getest op antilichamen die worden geproduceerd tijdens infectie met het coronavirus. Een gedetailleerde analyse van de componenten zal worden uitgevoerd en de uitslag van deze test is zeer betrouwbaar. Bij SIGMATEST voeren we dagelijks veel serologische testen uit, het is een van de meest gevraagde tests. In sommige gevallen moet het worden bevestigd door een PCR-test.

COVID REFERENTIE

We zorgen ervoor dat alle noodzakelijke hygiënische voorzorgsmaatregelen met betrekking tot deze gezondheidscrisis worden genomen voor u en uw medewerkers.

Een team van COVID-19-referenten, bestaande uit zorgprofessionals, staat klaar om u te adviseren over COVID-normen en om ervoor te zorgen dat binnen uw bedrijf aan alle normen wordt voldaan.

Plan uw afspraak direct online

Vul het formulier online in en ontvang uw bevestiging van de afspraak per e-mail.

ONZE PATIËNTEN

Reizigers

Tot op heden vragen de meeste landen om een ​​PCR-test voor COVID-19 om hun grondgebied te betreden. Het voordeel van SIGMATEST is dat uw uitslag binnen 24 uur * beschikbaar is. Voer de PCR-test uit in de dagen voor uw vertrek en verkrijg snel uw uitslag! Reis rustiger en neem bij vragen contact op met ons team.

Werknemers

Het wordt sterk aanbevolen om uw medewerkers regelmatig te screenen om eventuele besmetting tussen hen te beperken. De verspreiding van het virus binnen bedrijven zelf heeft velen van hen al gedwongen te sluiten, wat fataal kan zijn voor kleine en middelgrote organisaties. Voorkomen is beter dan genezen.

Goedgekeurd laboratorium

We werken nauw samen met een erkend Belgisch laboratorium voor PCR en serologische testen. Een kant-en-klaar en gekwalificeerd laboratorium om haar capaciteit naar behoefte uit te breiden. Onze missie is om ons uiterste best te doen om geïnfecteerde patiënten zo snel mogelijk op te sporen. De resultaten zullen snel gecommuniceerd worden via MAIL zodra de analyses zijn afgerond.

Evenementen

Voorstellingen, concerten, opleidingsplaatsen en universiteiten zijn plaatsen waar het virus zich makkelijk kan verspreiden. Denk aan kwetsbare mensen, alle deelnemers worden getest zodat de verspreiding van COVID-19 wordt beperkt.

Hoe werkt een PCR-test?

Reserveer online

Maak uw reservering op onze website door het online formulier in te vullen. Het is een beveiligd formulier waarop u de nog beschikbare momenten kunt terugvinden. Kies een datum en tijd op basis van uw beschikbaarheid, en bevestig uw reservering.

Doe de test

Kom 5 minuten voor uw afspraak naar ons kantoor. We zijn bijna nooit te laat. De "snelle" en "PCR" tests duren slechts 10 seconden. Dit is een zeer snelle test, die zelfs tijdens uw lunchpauze kan worden gedaan.

Snelle uitslag

Binnen tien minuten zal u de uitslag ontvangen van de sneltest. De uitslag van de PCR-test ontvangt u binnen 24 uur *. U krijgt geldige en geruststellende uitslagen, omdat ze op een zo snel mogelijke manier zijn verkregen.

Over ons

Ons medisch centrum is opgericht in 1998. We zijn al meer dan 20 jaar in praktijk. Dit centrum is ontstaan ​​uit de wens om de risico’s op ziekten of externe complicaties te verminderen, door echte ondersteuning te bieden aan onze patiënten. Luisteren, analyseren en relevant advies geven. In 2020 maakte de gezondheidscrisis de medische praktijk ingewikkelder. Er zijn nieuwe uitdagingen opgedoken en we moeten ons snel aanpassen om deze epidemische crisis zo goed mogelijk het hoofd te kunnen bieden. Vandaag kunnen we een gespecialiseerd kantoor openen die is gekoppeld aan het uitvoeren van COVID-19-tests om deze wereldwijde pandemie te helpen stoppen. Onze missie is om zoveel mogelijk tests uit te voeren zodat we de verspreiding van het virus kunnen beperken.

5

Doctor

5000+

Tests uitgevoerd

8

Verpleegsters

3

Laboratoria

CONTACT

Centre médical Veeweyde Anderlecht

+32 470 55 25 40

contact@sigmatest.be

Rue de Veeweyde 61, 1070 Bruxelles

Hoofdkantoor

+32 470 55 25 40

contact@sigmatest.be

Avenue Louise 231, 1050 Bruxelles

* In het geval van een epidemiologische piek en laboratorium verzadiging, is het mogelijk dat deze deadlines niet nageleefd kunnen worden.

Copyright © Sigmatest 2021. Alle rechten voorbehouden.